Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2014.03.25. 09:21 Megyko

A férfi, aki megjósolta a választások eredményét - negyedik rész

Megírtam a prog zh-t. Most viszem ki a lapot. Még egyszer átfutom, de reménytelen. Ez a faszfej mindig úgy adja fel a feladatokat, hogy a legjobbak is csak kettesre tudják megírni. És még nekik sincs idejük puskázni.

Itt viszem ezt a kurva lapot, a Dezső meg vigyorog. - Mindent kipuskáztam. - mondja. Hülye fasz. Azt hiszi kettest kap; pedig még nálam is hülyébb.

Visszük ki a lapot, Dezsőt magam elé engedem, mert majd fellökött az előbb is, úgy siet. Aztán az asztalhoz érünk, leteszi a lapot, meg énis. Aztán megszólít a prof: - Hohó. Mi ez? - Mi mi miez? - kérdezek vissza. - Jöjjön csak velem! - és már fogja is az ingujjam, hogy elráncigáljon a terem sarkába. Közben mindenki bennünket bámul, iszonyú gáz.

- Mi ez? Hallja? Nem fogom mégegyszer megkérdezni! - kiabál. -  De mégis, mire gondol? Higgye el, beszari vagyok én a puskázáshoz. - suttogom, mert már így is nagyon kellemetlen az egész - Nem a dolgozata, hanem itt, a mellső zsebében. Mutassa csak!

- Az semmi. - válaszolom. De hiába, belenyúl a zsebembe, gyorsan kiveszi, és széthajtogatja a választási eredményes papírt. A szemei úgy düllednek ki, mint egy szúnyogra vadászó békának.

- Maga most velem jön. - mondja. Kirobogunk az ajtón, és belökdös egy "Takarítók" feliratú szobába.

- Maga honnan tud ezekről? Ki maga? - kérdezget.

(folyt)

public class ExampleClass
{
  public static void Main()
  {
    System.Console.WriteLine("Az előző részek 
    tartalmából : (Az első rész), (A második rész), (A harmadiksz) ; 
  }
 }

Szólj hozzá!

Címkék: mini-novella


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr835875292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása