Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2014.10.15. 21:11 Megyko

A Fidesz üzemelteti az Országot

Nem akármilyen fejlődés ez. Szépen csökkentget az államadósság, ami a szuperül bevált unortodox politika ellenére is szép teljesítmény, sőt, csak azzal szép igazán! Nemzeti kormányunk olyan ideológiai zseni, hogy kortárs gondolkodók humán alapokon nyugvó kiáltványt intéztek ellene, a Tudomány Égő Zászlaját segítségül hívva a Nemzeti jelölő revideáláshoz. Mi ez, ha nem forradalom, kedves hölgyeim és uraim?

A Fidesz vagy valamelyik ideológusa, vagy bánom is én kicsoda kitalálta, hogyan lehet ezt az országot erkölcsi magasztossággal, nemzeti elmélettel és annak megfelelő gyakorlattal működtetni. Ez is csak valami! Nem?

Nézzünk körül Európában, mert más országok is boldogulni igyekszenek. Hát nekünk is megvan a magunk szerény nemzeti stratégiánk! Elrontott latin-amerikai módiban: komcsi hagyományok kádári reflexből, horthysta szólamok törikönyvből. Forró kis elvtárs-koktél lázító szoborművekkel fűszerezve. Szivart a Nemzeti Dohányboltból tessék!

Lassacskán A Baloldal (újkori nevükön BalLiberálisok) is csak kijátszogatja magát. Gyurcsányt mindig megemlegetem, mikor ilyen szövegeket írok. Most is. Gyurcsány a politikus, akinek az egyetlen skillje, hogy mindent túlél, és büszke rá. Na, hogy ezt leírhattam mindjárt jobb. A többiekről nem is írok, mert nincs mit. Léteznek? Na hát igen, a Jobbik lett az új vidéki rendrakó-párt. Törökszentmiklóson is polgármestert adnak, ahhoz hozzá tudnék szólni. De minek?

Hiszen a Nemzeti kormányunk mindent el fog intézni, Mindent. Mindenre van terv a Nemzeti kocsiszínben, ahol egyre-másra készülnek az újabb- és újabb papírmasé álmok, magyaros módiban, felzárkóztató jelleggel. A Fidesz-KDNP kormány európai szinten egyedülálló abban, hogy képes volt megvalósítani egy párttesten belül az ország Tökéletes Ideológiájú és Tökéletes Megvalósító Pártját, tulajdonképpen önmaga a saját ellenzéke is, önmaga a saját paródiája is, önmaga önmaga is, miközben a követők komolyan is veszik, de hrabali (ami már majdnem balkánit jelent) közönnyel mosolyognak is rajtuk, megértően, kedvesen, édesdeden. És ugyan Gyermekbetegséges volt az elmúlt négy év, de még csak most jön a java! A magyar nép Magyar Néppé alakítása, a hiányok többletekkel kitöltése, a szakmunká dicsőségének felmagasztalása... És sebesre sepregetik majd a közmunkások az utcákat. Az utcákat, és a tereket, melyek ugye már átneveztettek. És hozzájuk a szobrok is felállíttattak, és a Kossuth Tér is átépíttetett. Az idiotológia immáron szilárdan a helyén. A zászló piros-fehér-zöld, az ország Magyarország, és narancssárga.

A Fidesz üzemelteti.

output_8O3jtM.gif

(képek: http://index.hu/belfold/2014/okvalasztas/eredmenyek/  és fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: publicisztika


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr456796875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása