Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2014.08.29. 20:32 Megyko

Eladó a blogom

Eladó a blogom

Mi EZ A HÍR?

Meggyőződéses követője vagyok mind a magyar deep-webnek mind a magyar politikai blogszférának. Nagyon tanulságosnak tartom, hogy mit is irkálnak egyesek az internet fehér egére. A blog a publicisztika modern eszköze, mely relatíve kevesekhez szól (már egy nyomtatott laphoz képest) de annál többeknek, sőt végül is bárkinek lehetősége nyílik a véleményét a világ elé tárni. Ennek támogatása az index és az origo részéről, még ha ki tudja milyen célzattal is, de mindenképpen a szabad vélemény-nyilvánítást segíti elő.

És erre, megjelenik a hír, hogy az Egyenlítő TV blogot 35 (HARMINCÖTÖS) millió forintért el kívánták adni az MSZP-nek. Ez idáig nap-nap után jelentek meg a baloldalról szóló követhetetlen hírek, a senkit sem érdeklő zavarosban halászgatásról szóló posztok tucatjai, a pozíció- és helyezkedési mismásolások jelentéktelen kis kordokumentumai, de most robbant a bomba! Harminc millió! Halkan jelzem, az enyémet 500.000 (ötszáz-ezer ÖTSZÁZ-EZRES) magyar forintért felőlem bárki viheti!

A különböző netes áruházak gazdasági kalkulusai is már jó előre dörzsölik is a tenyerüket, meg izzítják a web-programozókat, hogy tessenek blog adás-vételekre alkalmas felületeket fejleszteni, mert közeleg a forradalom! Mert a mai nappal nem csak az derült ki, hogy Norbi megy a tőzsdére, hanem az is, hogy ím, mindjárt rögtön melegében nyílik a blogok piaca! Én is már dörzsölöm a tenyerem, hogy egy életképes konzervatív-párt mikor kíván magának ideológiai bázist keresni, ahol megjelentethetik szellemi agymenéseiket, és a „Gyurcsány-mondjonle/Orbán-Orbán te szenilis báb” témájú szónoklataikat. Az ilyen karaktergyilkos posztok egyébként idáig sem voltak ritkák, és az olvasó, aki eljut ezekre a blogokra, remélhetőleg eddig is tisztában volt vele, hogy mely posztok célja az „ütés” és melyeké az „építés”.

A kevésbé cinikus nagybetűs Tanulsága ennek a történetnek az, hogy a blog úgy látszik, ha alulról is de odakarmol. Mégiscsak itt van, mégiscsak fontos, és kiváló terepgyakorlat kezdő- vagy kiégett politikai újságíróknak. Kérem az olvasókat ne dőljenek be a csalásoknak, és az átveréseknek! Vagy inkább mindegy is, a Magyar Politikai Pók úgyis mindenre kiterjed, az oligarchákok, meg a nemtom-micsodák úgy is összekorrumpálnak mindent, ha akarjuk, ha nem.

Én is szeretnék korrupt lenni, vagy hazug, vagy jó „ütő” - játékos, úgyhogy valaki vigye el azt a blogot lécci Ötszázért!

komment

Címkék: publicisztika


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr666648981
süti beállítások módosítása