Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2014.01.03. 12:26 Megyko

Hírek a címlapról

Az elmúlt néhány napban volt szerencsém nélkülözni a netes újságokat, jóformán a facebookot is, de igazából ez utóbbi lényegtelen.

Most pattantam le épp az egyik legnagyobb magyar netes újság oldaláról, ahol is nem találtam semmit, csak üres nyavalygást (miszerint okostelefon nélkül kösz nem élet az élet), wannabe politikai pártok (együtt 2014) friss szalonbénázásait, és egy igazi érdekességet: Balázs Péter mégsem indul a Vígszínházért. Bloggerek újságírók az álítólagos liberális (valójában olcsó populista, sehol nincs Közép-Európában liberalizmus) oldalról köpködték lehordták szegény Balázs Pétert, a szolnoki Szigligeti Színház igazgatójaként úgy, hogy munkásságáról semmit sem tudtak. Történt ez néhány hónapja.

Most pedig úgy érzem, ez a mégsem pályázás a legelegánsabb erkölcsi révans ezen a habzó szájú troll újságíráson. 

Szólj hozzá!

Címkék: napló


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr735725607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása