Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2013.12.23. 15:37 Megyko

egy lelkésszel kevesebb, egy kérdőívvel több

A pletykák és a bulvár iránti kéjes vágyakozás miatt ért csak meglepetésként a hír, hogy Kodácsyt lemondatták a Károlin, igazából valljuk be: azért olyan nagyon-nagyon sok vizet ezidáig sem zavart. Ahogy az egyetemen amúgy se sok minden szokott, legfeljebb ha mikulásnak öltözött négerek szaladgálnának az aulán keresztül május közepén a fél nyelvtudományi intézetbeli tanítógárdát a hátukra kötözve. Talán az.

Szóval, elküldték a Kodácsyt, szép búcsúlevelet írt, meg egy József apokrifet, amit ha meggebedek sem tudok megérteni az elbocsátásának kontextusában, úgyhogy a helyes a megoldást e-mailben elküldő Károlisok között egy szerencsés meghívást nyer egy automatás hosszú kávéra.

Ma meg az újabb bumm: habi érdeklődő felmérést készítenek, mintha nem minden ugyanúgy menne tovább az összes ilyen vacak semmit nem érő kérdőív után. Valaki, valami új közép-felső vezető, vagy a nyúlfül tudja ki, nem tud a fenekén megülni, és feltétlenül fontoskodni kívánkozék.

Szomszédok Tanulság: mindig legyen b terved, mert a szervezeti hierarchia bármikor bekajálhat.

(Kodácsyt egyébként még a károli underground sikkasztó-megmondóblogján - google segítségével elérhető - sem gyűlölték, szóval valószínűleg tényleg nem egy sumák miatt paterolták ki az egyetemről)

Szólj hozzá!

Címkék: publicisztika


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr675705669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása