Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2013.07.29. 11:57 Megyko

A blog újragondolva

Hosszú idő telt az előző félév vége óta, a posztok is megritkultak itt az utóbbi hetekben. Ennek oka az a szűnni nem akaró fájdalmas elégedetlenség volt mely eltöltött, ha erre az össze-vissza blogra gondoltam. Se nyelvileg, se tartalmilag nem éreztem eltaláltnak, vagy legalább annyira izgalmasnak, hogy valamilyen szálon haladva újra és újra felfedezzem miért is szerettem vele valamikor foglalkozni. Így a teljes szerkezeti átalakulás gondolata múlt héten fogant meg bennem, s most érkezett el a pillanat az első komolyabb formai változások életbe léptetésére, így adván egy utolsó esélyt ennek a blog dolognak.

Az eddigi össze-visszaságot felváltja a tematizálás, innentől kezdve az eltérő műfajú bejegyzések (ahogyan ez is pl. egy napló) más-más megbélyegzés öléből fognak napvilágra kerülni. Ez a szabaddá tevő korlátozás reméljük beváltja a hozzá fűzött reményeimet, s a blogom törlés helyett (melyre többször gondoltam az elmúlt hetekben) az eddigi kísérletező kiskorúság után valamilyen érettebb, hozzám jobban illő „nagykorú” blog formaiságában fog újjászületni.

2013. július 29. hétfő

Szólj hozzá!

Címkék: napló


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr475431848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása