Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2013.04.11. 21:01 Megyko

Születésnapok

Költészet napja. Khmm. A facebookot váratlanul elárasztották József Attila sorai, s valahol még örülök is neki. Nem leszek cinikus, mondván gyöngyöt a disznók közé, inkább örülök neki.

Annak is örülnék, ha ez nem csak ma olvasna el a posztolók jelentős része 1-1 verset. S most konzum vagyok, ha belegondolunk, ez a legtipikusabb kritika, mely a Bálint-nap kapcsán is megfogalmazódik. "Ne csak egy nap az évben".

Az egyetem némely szabotőre minden színvonalat alulmúlóan valami saját költésű giccsparádé, s egy undorító "ja" (József Attila) felirattal tagelt, graffitizett kép kíséretében emlékezett meg erről a napról.. egyszerűen minősíthetetlen.

Ahelyett azonban, hogy erre a hülyeségre vesztegetném magam:

Édesanyámnak holnap lesz a születésnapja. 

Sokkal bölcsebb annál, minthogy a facebookon vesztegesse az idejét, így ott - modern gyerek - nem tudom őt felköszönteni. Holnap sajnos hazautazásom sem lehetséges.

Boldog Születésnapot kívánok neked Anya!

Szólj hozzá!

Címkék: család születésnapok aktualitás költészet napja Édesanyám


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr345217572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása