Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2013.02.13. 13:29 Megyko

Script

Bevezetés:

A "Script" egy olyan folyó-poszt (és osszunk lapot; a "posztmodern poszt" kifejezésnek is), mely BORGHES-i* 

[

Az "analóga kettőspontot" követően az analogizált
elemek ((esetükben a lentebbi e sorba tördelt Borghes és Googlekeresés szereplők) a kettőspont két oldalán helyezkednek el. ( Szaktani megjegyzés: az, hogy az analógiákban léteznek aktívumok és passzívumok, még további kifejtésre szorul. Erről későbbiekben lásd: activum et passivum)#)

*(Analógia:                                                         
Borghes : search in Google - Writers about labyrinth)       

   továbbá:
                         
;:                                  

A Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan. Ez azonban nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson. - Trabant kézikönyv;  

Esterházy analógia:
osszunk: kitűnő
megj.: "A "posztmodern" e magyar irodalmi kiválósága vonzódik a "hipsterek" (magyarul lásd: "csípőbugyi") által modorosnak vélt kifejezésekhez.

erről későbbiekben lásd:

Megengedheti-e magának, egy efféle kísérlet, hogy a jövőre vonatkozóan utalásokat tegyen? A kérdés nehéz és világos. Nehéz, mert a labyrinth műfaji sajátosságából adódóan olyannyira szintetizált egységes tudományanyaggal rendelkezik, mely ágakra bonthatatlan. Ebben rejlik az analógia sava-borsa. Ez nem tudományos megközelítés (subiecti passus (majd leragozom rendesen úgyis gyakorolni kell latint): az egyetemen már hideg verejték csorog a tarkómtól a bokámig: a btk professzorai mennyire bele tudnak gabalyodni a "megközelítéses játékba". Bele sem kezdenek a témába, csak állnak, mint bamba ricsike a vidámparkban, hogy mire üljenek fel, és sehol a rendszerezés. Most eszembe jutott valami. A jó tanár jól rendszerez? Ezt hol is olvastam?)

]


labyrinthusként/nak épül.

Szólj hozzá!

Címkék: aktualitás analógia Google Esterházy Borghes PosztmodernPoszt folyó-poszt


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005078362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása