Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2015.06.18. 23:24 Megyko

Sajnálom, hogy nincs szükség kulturális antropológusokra

Sajnálom, hogy nincs ma már szükség kulturális antropológusokra. 

Kommentáltam volna, de mivel csak arccal és névvel lehetett volna, természetesen nem vállaltam. Szomorú, hogy egyes blogok nem engedélyezik a névtelen kommentelést. Meggyőződésem, hogy egy nyílt információs társadalomban ez legalább olyan alapjog, mint a titkos szavazás.

A témánál maradva: tényleg sajnálom, irónia nélkül, az ugyanis, hogy a kormány, vagy bármilyen döntéshozó szerv úgy ítéli meg, bizonyos tudományágak haszontalanok, végtelenül kommunista-fasisztoid lépés, vagy bánomisén, valami végtelenül szélsőséges dolog.

A tudomány nem piaci elven működik, abba igen is lapátolni kell a pénzt, és akkor olyan dolgokat fial, amelyekről az ember álmodni se mer.

Ettől függetlenül kissé bántóan marósgúnyos lett a poszt, amit a kedves kulturális antropológus páros (nevük a linken) írt, ennyire azért nem kellene hipsterkedni. A tudomány pusztítása önmagában is fájdalmas, nem kell tetézni. De mindegy, igazából megérdemelték, hogy kiírhassák magukból.

 amen

Szólj hozzá!

Címkék: napom


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr527555880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása