Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2014.05.14. 18:30 Megyko

Önnek is tele van a töke a politikamagyarázókkal?

szilva.jpgBekerül a fonnyadt szilva az internetbe, hogy böngésszen, erre mit talál a weboldalakon?

- Orbán Viktor ilyen olyan amolyan, narancs, piros, komcsi, nem komcsi.. aztán a fonnyadt szilva rátalál az igazi kulcsszóra:

POLGÁRI KONZERVATÍV

Orbán Viktor polgári konzervativizmusa

Megy a fonnyadt szilva, és találkozik a polgári konzervativizmussal. A szilva körbeméregeti, megszaglássza PK-t, aztán szomorúan konstatálja a semmit. Orbán Viktor érkezik, előtte hatalmas stáb, sminkesek, okos emberek, bérújságírók, beolvasós-újságírók minden ami kell. Kitárul az ajtó, a fonnyadt szilva odanéz, Orbán és hatalmas stábja érkezik.

- Fonnyadt szilva! Mit szaglászol a polgári konzervativizmus körül?

A fonnyadt szilva néz, arra gondol, hogy de hát mostanában mindenki erről ír, hogy ez milyen fantasztikus és zseniális dolog! És én mégsem érinthetem meg őt?

Gyere szilva! Mondja Orbán Viktor és a térdére ülteti a szilvát. Elmagyarázom neked, hogy mi a polgári konzervativizmus. Mondja, majd a szilva tarkóját simogatva elmagyarázza neki.

A szilva csak néz értetlenül, erre Orbán stábjából, meg a civilek közül is magyaráznak neki, hogy ez milyen zseniális dolog! Valaki a haladó szellemet emlegeti, mások a régi értékek védelmét, azt, hogy meg kell védeni, ami a miénk, mert ez a legfontosabb!

A szilva csak néz, aztán leugrik Orbán Viktor öléből, odamegy az ajtóhoz, hogy kimenjen rajta, az ajtón felirat szarok az egészre. A szilva nem tud kimenni, mert emberek állnak elé: piros pólóban, az arcuk mint az indiánoknak össze van festve, hogy rájuk kell szavazni.

Szilva! Akarsz-e te európához tartozni? Tudod-e milyen Európa?

A szilva csak néz, nem tudja mit is kellene gondolni, csak annyi jut eszébe, hogy ú de szomjas vagyok, ez itt most nagyon nem jó, meg ezek elszívják a levegőt is, a teringetéttét aztán fogja magát, és az ablakoz indul, hogy kimásszon. Ott zöldruhás emberek állnak az útjába.

Szilva! Tudod-e te, milyen fontos hogy most velünk legyél? A szabadságért a tiszta levegőért!

A szilva csak néz, mert nagyon éhes is lett, és különben is elege van, meg minden. Aztán gondol egyet, hogy talán ott arrafelé, de ott meg megint mások az útjába állnak:

Szilva! A magyar nemzet legfőbb érdeke, hogy őseink, Árpád, és István nemz..

A szilvának nagyon elege lesz az egészből

isdmfsdnfjsdnfsdjfsdflmsdfiurejtoerőzátgmsjfgúéztrőzáu

- mondja, majd,

énekelni kezd:

 

Szólj hozzá!

Címkék: publicisztika


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr646166057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása