Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2014.01.06. 11:04 Megyko

Brace Yourself LMP, 2014. április is coming

Régebben is gondoltam már arra, hogy érdemes lenne a csodálatos magyar (mighty hungarian) politikai paletta szereplőit egyesével a vérbe kergetni, de most az LMP önmagát céltáblaként dobta be nálam a reggeli kávék utáni sikertelen vérnyomás-emelkedés problémáim kiküszöbölésére.

http://index.hu/belfold/2014/01/06/fabricius_gaborral_erosit_az_lmp/

Röviden: Reklámszakembert, külsős stábot, meg minden anyámnyilát bevetnek a sikeres parlamentbejutásért. 

Régebben is gondoltam már arra, hogy egy párt hogy a csudába kíván a hatalomért kártyázni, LEHET MÁSHOGY. Hogyan lehet valamit LEHET MÁSHOGY? Ez az ország a LEHET MÁSHOGY-ok országa, ebben nem MÁSHOGY, hanem valamit végre normálisan kellene csinálni, hogy ne ugyanazokon a problémákon nyekeregjünk már annyi év után. Az biztos, hogy a LEHET MÁSHOGYSÁG az elkövetkezendő négy hónapban a csúcsra fog törni, erről mostmár marketing-szakemberek gárdája fog gondoskodni.

Régebben is gondoltam már arra, hogy azt, hogy a politika mennyire politikai karakterekről szól, eleddig csak a fidesz érti. Kiváncsi vagyok, milyen arculatot fognak teremteni mondjuk Schiffer Andrásnak, aki nem igazán érzi át, hogy a magyar néplélek mennyire is szereti a szépet. A minap fejtettem ki néhány barátomnak, hogy a Fidesz bajszos-ember marketingje mennyire kiváló, állítom 200.000 plusz szavazót hoz Kövér és Áder bajsza a konyhára.

El tudják képzelni, bárki el tudja képzelni a kedves mai magyar értelmiség körein belül, hogy ebben az országban, azért mert valaki bajszos, emberek tömegei őtet meglátván felkiáltanak: "Igen! Egy becsületes magyar ember!"

Az, hogy ez jó, vagy rossz, teljesen lényegtelen! A politika nem erkölcsi/etikai kérdés, a marketing nem erkölcsi/etikai kérdés, úgyhogy a kettő házasításából a szokásos politikai lózungokon, meg az univerzális ellenzékiség közhelyein kívül média szempontból majd azt lehet kiemelni, hogy az LMP előadta a laza fiatalos demokrácia öltáncát, és besasszéztak a parlamentbe. 

Ha egy párt csak ideológiákban gondolkodik, valójában nem politizál, hanem álmodozik. Na az LMP most ez alá a vonalacska alá készül, az ideológia álarcát sem kívánják felölteni, ugyanis nyíltan, közönség előtt öltöztetik be a lovagjaikat a lózungkiabálásra.

KÖNYÖRGÖM! Legközelebb, hogyha a nyilvános széptevésre vállalkozik valaki ebben az országban, legalább titokban, a háttérből kezdje már el igazgatni a szálakat, ahogy a Fideszben teszik. A háttérből.

De erről majd legközelebb.

Szólj hozzá!

Címkék: publicisztika


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr815738001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása