Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2013.09.01. 01:12 Megyko

Novella egy kellemetlen de bonyolult és annál is sokkal inkább helyzetről

Mária férje Sándor, Sándor felesége Mária és Sándor elment külföldre, merthogy katona, elment a messzi Szovjetunióba, háború volt, mondták látott már ilyet a világ, nem is olyan régen, és akkor a Sándor elment.

A Máriának nagyon hiányzott, de hát a háború időközben véget ért látott már ilyet a világ mondták nem is olyan régen, és akkor Mária nagyon várta a Sándort, de a Sándor csak nem jött vissza a hideg és komor Szovjetunióból biztos meghalt mondták látott már ilyet a világ.

Aztán teltek az évek, de nem olyan nagyon sok, és akkor Mária úgy gondolta, érezte, tudta, hogy eljött az ideje hát találkozott a Ferivel, és beleszeretett a Feribe, hát nem szép dolog, de csúnya se, ez ennél sokkal bonyolultabb, és akkor összeházasodtak, a férjem meghalt, mondta Mária, élni kell tovább, hát látott már ilyet a világ.

Aztán teltek az évek, de még mindig nem olyan sok, és akkor egyszer, egy nyári délutánon előkerült a Sándor. Nem volt eléggé halott, mondhatni jó formában volt, úgy élt egy picit. Hát látott már ilyet a világ.

Ajjaj mondta Mária, ajjaj mondta Ferenc, ajjaj mondta Sándor, na akkor Máriánk tessék választani, merthogy jogilag lehet, de hát azért mégse lehet ez ennél sokkal bonyolultabb, mondta Mária. Hát látott már ilyet a világ.

Jött aztán egy év az ezerkilencszázötvenhatos, és akkor a Sándor úgy gondolta most legjobb lesz hogyha, és mindenkinek, és elment Amerikába. Bezzeg manapság nincsen mindenkinek ilyen lehetősége pedig a ma az milyen lehetőségekkel teli.

Hát látott már ilyet a világ?

Szólj hozzá!

Címkék: novella nemszoktamutalgatni


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr975486808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása