Szinkronrendező

A Google-hozta olvasóknak is üdvözlet!

2013.11.04. 18:03 Megyko

kis magyar cirkusz

Nem az egész magyar társadalomról van szó, csak egy szűk, legfeljebb 200 fő körüli szoboravató és további legfeljebb 3-400 fős tüntető csoportról. 

Ők a saját politikai véleményük kinyilvánítása érdekében képesek egy szoboravatáson ordibálni. Két honfitárs képes ezen összeveszni. Legyen véleményünk, köteleződjünk el. Igen, Horthy mellett, nem, egyértelműen ellene, oldalak, barikádok, vélemények, cikkek, magazinok, pártok, válasszunk, hovatartozást, mert az, hogy magyarok vagyunk, az kevés.

Kedves olvasók! Ott a Horthy szobor, kérem mindannyian koszorúzzák meg, vagy köpjék le. Bátrabbak öntsék le festékkel éjszaka (heteken belül meg fog történni).

Pártoskodjunk, fejezzük ki hovatartozásunkat. Ne hagyjuk szétpolitizálatlanul a magyar szellemi közéletet.

--

Horthy is, - ahogy történelmünk legtöbb szereplője - értelmezhetetlen a hős/antihős tengelyén, ahogy itt teszik. Ez olyan, mint nullával osztani, nem lehetséges, nincs értelme. A rossz tanuló fejével számolva is legfeljebb az jöhet ki eredményül, hogy egy személyben volt a magyar hős, és antihős. 

Fent a példa e hibás számítgatást végző "tömegekre". Vótak vagy négyszázan.

2 komment

Címkék: karcolat


A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronrendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr495614581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katolnai 2013.11.07. 06:01:25

„Bátrabbak öntsék le festékkel éjszaka (heteken belül meg fog történni).” Nem fog megtörténni! Szerencsére ott lesznek magyar emberek, akik ezt megakadályozzák.

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2013.11.07. 19:18:47

@katolnai:
Kedves katolnai, ironizálni próbáltam, szélsőséges formában kifejezni azt, hogy ordibálni Horthy mellszobra előtt vagy mögött lényegében egy és ugyanaz:
nemzetietlenség.
süti beállítások módosítása